Slaapverwekkend masker

//Slaapverwekkend masker

Slaapverwekkend masker

Slaapverwekkend masker

Alweer een nieuwe slaapgadget? Ja. Het innovatieve slaapmasker Dreamlight zou moeilijke slapers snel en effectief in dromenland helpen.

Dreamlight is een stuk groter en dikker dan de gewone slaapmaskers die je weleens in het vliegtuig ziet. Het masker is onder meer voorzien van lichttherapie om je in een kalme en meditatieve staat te brengen. Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat een diepe ademhaling wordt gelinkt aan een gevoel van ontspanning. Daarom bevat de Dreamlight verschillende ademhalingsoefeningen waarbij licht en geluid wordt gebruikt.

Om de effecten te kunnen monitoren, zitten in het masker een hartritmesensor en een gyroscoop. Op de bijbehorende app kun je teruglezen hoe (on)rustig je slaapt. Bovendien kun je met de app een gepersonaliseerd slaapschema instellen, zodat je bijvoorbeeld op reis nooit meer een jetlag hebt.

Verder heeft het masker een infraroodlichtbehandeling die de bloedcirculatie rond je ogen verbetert, wat goed is voor de kwetsbare huid aldaar. Tot slot zorgt het masker met geleidelijk sterker wordende lichten aan de binnenkant dat je ontspannen wakker wordt. De Dreamlight kost 214 euro. (Bron: Want.nl. Beeld: Dreamlight.)

 

2018-03-21T12:54:32+01:00
Loading