Ontdek YUNO 2018-12-04T22:42:34+01:00

YUNO, een matras even uniek als jezelf

Met de aanpasbare, ergonomische matras van YUNO willen wij wereldwijd dé referentie worden voor het verwerven van een 100% correcte slaaphouding.

Waarom YUNO?

Omdat wij je de perfecte slaap willen geven

Slapen is één van de levensbehoeften van de mens en net zo belangrijk als eten en drinken.  Het is wetenschappelijk bewezen dat de slaap onontbeerlijk is voor een goede gezondheid.  Door te slapen kunnen we zowel geestelijk als lichamelijk herstellen. Een verkeerde houding bij het slapen wordt vaak veroorzaakt door het gebruik van een slechte matras en/of hoofdkussen. Resultaat: nek- en rugproblemen en slaaptekort.

Wij beseffen dat je door het overaanbod van matrassen en kussens vaak het bos door de bomen niet meer ziet. Daarom wil YUNO je helpen met een matras die perfect is voor jou!

Mijn matras

Custom 8

Traditionele matrassen zijn gemaakt voor de gemiddelde mens die niet bestaat. De YUNO matras is ontwikkeld voor de unieke persoon.
Zelfs het YUNO kussen wordt op maat gemaakt. YUNO volgde hiervoor een wetenschappelijk traject.
YUNO houdt niet alleen rekening met mijn gewicht, maar ook met mijn lichaamsbouw, geslacht, leeftijd, lengte, slaaphouding, type bodem, enz…

Een correcte slaaphouding houdt in dat de rug- en nekwervels in zijlighouding in een correcte lijn liggen. Dit met als doel dat de wervelkolom haar ’natuurlijke S-vorm’ kan krijgen. Dit zorgt voor drukverlaging op de tussenwervelschijven zodat de re-hydratatie ervan optimaal kan verlopen, waardoor er een beter herstel komt van uw tussen-wervelschijven, en wat resulteert in onder andere dat je overdag met minder rugklachten kunt bewegen.

Hoe werkt het?

Meten en gegevens invoeren.
Het programma adviseert mijn matras met inlay en hoofdkussen, afgestemd op mijn profiel. 
Mijn matras en kussen is klaar. YUNO garandeert mij een 100% correcte slaaphouding.
Bekijk de YUNO matras
Start mijn meting

Mijn zekerheden

 INLAY

Green-divider-small

Drie samengevoegde inlegstroken of pads uit verschillend, welgekozen Naturalis®-High Resilience foam. Elke pad ondersteunt één van de zones die bepalend zijn voor een correcte slaaphouding: schouders, taille en heupen. De inlay blijft steeds inwisselbaar.

 4 GARANTIES

Green-divider-small

YUNO garandeert mij een 100% correcte slaaphouding.

+ 100 dagen testperiode
+ 100 maanden inlay inruilgarantie
+ 100 maanden kwaliteitsgarantie

 WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

Green-divider-small

Een vijfjarig wetenschappelijk traject ligt aan de basis van het YUNO-concept. Custom8, Spin-off van de KU Leuven, afdeling biomechanica, ontwikkelde met YUNO zowel het meetsysteem als de samenstelling van de matras met de verschillende inlays.

 METEN EN GEGEVENS INVOEREN

Green-divider-small

Kan op mijn PC, laptop , tablet, smartphone, of bij uw YUNO adviespunt.
Loading